Over ons

 

Welkom op MrKrabs.nl.

Deze site is een initiatief van Bas Schipper en Philip van Herwijnen. Twee ondernemende studenten op weg naar hun succes. Op deze site delen zij hun kennis en expertise, zodat ook jij succesvol kan ondernemen.

 

Philip: “We zijn hard op weg onze eerste successen te scoren in het bedrijfsleven en vinden het super gaaf om onze opgedane kennis te delen en anderen te helpen ook hun doelen te halen.”

 

Philip startte al vroeg met ondernemen. Hij was 14 toen hij zijn eerste “bedrijfje” begon. Hij zag dat veel van zijn leeftijdsgenoten broodjes haalden bij de kantine van zijn middelbare school.

Dat wilde de jonge Philip natuurlijk ook. Hij had hier echter niet altijd geld voor.

Al snel kwam hij er achter dat meer jaargenoten worstelden met dit probleem, dus besloot hij een bank te beginnen.

Philip: ”Het begon met één vriend, maar het duurde niet lang of het waren er zes.”

Van de rente die hij ontving kon hij zelf ook broodjes halen, zo kwam hij nooit te kort.

Inmiddels is Philip Co-Founder van marketing bureau JustPhilip-Marketing, een startup in marketing automation en lead nurturing.

www.justphilip-marketing.com

Bas: “We zijn geïnspireerd geraakt op het gebied van geld. Sindsdien stellen wij onszelf kritische vragen zoals: Hoe kunnen wij per maand minimaal vijfhonderd euro besparen of Hoeveel kunnen wij verdienen zonder dat wij hiervoor een fulltime werkweek draaien. Wij houden van een uitdaging!”

Bas startte net als Philip ook al vroeg met ondernemen. “Mijn moeder is een ondernemer, ik denk dat ik door haar aangestoken ben”.

Inmiddels is Bas oprichter en eigenaar van SKWATT, een duurzaam lifestyle merk voor studenten en jongvolwassenen.

“Ik ben geïnspireerd geraakt door duurzaamheid omdat ik overal om mij heen duurzame oplossingen zie maar dat deze oplossingen niet (veel) gebruikt worden omdat het gat naar de consument nog te groot is. Graag kom ik met SKWATT dichterbij en geef ik een stoerder imago aan duurzaamheid.

 

 

 

 

Benieuwd naar onze blogs?